Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie kulinarne. Naprawdę wyjątkowe.
Kolacja degustacyjna: 6 dań + deser wraz z pairingiem win.
Kolacja będzie miała miejsce we wtorek, 22 maja 2018 roku, w Restauracji „Mus Bar&view”, ul. Roosevelta 22 w Poznaniu.
Jest to lokal z rozległym widokiem na miasto (ostatnie, 15 piętro, biurowca BAŁTYK).
Początek o godz. 18:30.
Szczegóły spotkania i warunki udziału przedstawiamy w załączniku.
Prosimy o zgłaszanie deklaracji udziału do środy, 9 maja, do godz. 12:00.
Autorem menu naszej kolacji degustacyjnej jest Jarek Kin, znany nam już ze spotkań w restauracji „U Rzeźników”.
Menu jest specjalnie dedykowane naszemu spotkaniu i jak zapewnia Autor, inspirował się Śleżańską z naszego reprintu.
Już tylko dla informacji podaję, że Jarek Kin jest członkiem narodowej reprezentacji Polski na odbywającą się w listopadzie tego roku 13 edycję VILLEROY & BOCH, Kulinarny Puchar Świata w Luksemburgu.
Dla zainteresowanych proponujemy także profesjonalnie przygotowany pairing win do poszczególnych dań (5 win po 85 ml).
Na naszej kolacji dania + wina to jest taka propozycja gdzie 2+2=5. I to na pewno równa się 5.
Gwarantujemy niepowtarzalne wrażenia.
Pozdrawiamy
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz